Sabotage Podcast

Еп.05 / Рапсодия за един балкон

Или за терасата и балкона като част от модерното ни ежедневие и междусъседските отношения като цяло

За някои почти свещено място, за други излишно, а за трети – градинка. В Епизод 5 на подкаст Sabotage си говорим за практическите и философски измерения на това пространство. Ще ви предложим също някои не особено оригинални и една-две доста оригинални идеи за развитието на Вашите балкони и тераси.

А наш Веско е толкова отдаден, че записа епизода от своя балкон или по-скоро от този на съседите си… поне така звучи.

След няколкото по-тежки за “храносмилане” теми, преди “Празника на празниците” решихме да запишем един по-лек и лежерен разговор. Все пак, докато чакаме масовото влизане в Метавселената и възхода на изкуствения интелект, би било добре да помислим за най-близката ни обкръжаваща среда и неразработения ѝ потенциал.

Развитието на нашия подкаст

Една трета от годината измина и благодарим на всички, които ни подкрепиха със слушане, отзиви и дори просто с харесвания!

Надяваме се до края на годината да успеем да ви предложим още приятни мигове с нашия подкаст, като изследваме възможността да направим и няколко тематични предавания с вълнуващи и любопитни гости.

Продължавайте да ни следите в социалните мрежи и останете абонирани за нас в любимата си подкаст платформа, за да сте там, когато това се случи.

Препратки:

Абонирай се за нас в:

🎧 Spotify

🎧 Apple podcasts

🎧 Google podcasts

🎧 YouTube

Или ни намерете във вашата любима платформа за подкасти – Pocket Casts, Castbox, Podcast Addict, Deezer, Listen Notes, Player FM, Podcast Index, Overcast, Castro, Stitcher и Podfriend.

music by Jason Shaw on Audionautix.com