Sabotage Podcast

Еп.18 / За архитектурата ft. Арх. Наталия Учерджиева

Еп.18 / За архитектурата ft. Арх. Наталия Учерджиева

В този епизод на подкаст Sabotage на гости ни е архитект Наталия Учерджиева и с нея си говорим най-общо за архитектурата у нас.

Тъй като тя е една от най-големите ни фенове от самото начало, решихме да я поканим и да си поговорим за нея и това което прави, пък току виж сме и саботирали нещо по пътя…

Този път блогът ще бъде кратък, тъй като няма Акт 16… Само ще кажем, че се удивихме как Наталия успява да бъде грижовна и всеотдайна майка (Въпреки, че не по-малко всеотдайния ѝ мъж, се опитваше да приспи малката, докато ние записвахме посреднощите. Една бира за Светльо 🍺) и успешен архитект в България.

Засегнахме теми от: Защо архитектурата в България е такава, каквато е? и Кой става архитект у нас? до ОffGrid и Smart Home (Умни къщи). А ако се чудите и вие дали искате да поемете по този път, слушайте 18 епизод на българския подкаст Sabotage – може да наклони везните в някоя посока.

 🍻 След като приключите с този епизод, можете да хвърлите и едно око и на останалите ни епизоди.

арх. Наталия Учерджиева

Наталия е родом от Първомай, като в момента работи и живее в Бургас. Завършила е архитектура в УАСГ през 2012 година. Тя е основател на архитектурно студио CREō, като заедно с екипа си твори страхотни сгради из цяла България.

Повече информация за нея и работата и ще намерите в сайта им CREō Studio и Facebook / Instagram.

Абонирай се за нас в:

🎧 Spotify

🎧 Apple podcasts

🎧 Google podcasts

🎧 YouTube

Или ни намерете във вашата любима платформа за подкасти – Pocket Casts, Castbox, Podcast Addict, Deezer, Listen Notes, Player FM, Podcast Index, Overcast, Castro, Stitcher и Podfriend.

music by Jason Shaw on Audionautix.com