Sabotage Podcast

Еп.19 / Sabotage ТОП 3 x 3 – Хотелски неволи

Подкаст Sabotage си търси нормален хотел, като правим ТОП 3 на не толкова сполучливите си преживявания у нас и в чужбина.

Епизод 19 е вече тук и представя второто издание на нашата поредица “Sabotage ТОП 3 x 3”, в която тримата саботьори споделяме своя топ 3 в различни стандартни и нестандартни категории. Днес си говорим за положителни и отрицателни впечатления, които имаме от посещенията ни в разни хотели у нас и в чужбина – по работа или на почивка.

Като чуя хотел някак си веднага се сещам за песента на Eagles-”Hotel California” е нашите спомени не винаги са свързани със “such a lovely place”, но в крайна сметка хотелът е свързан в повечето от случаите с нашата мечтана ваканция и любимия курорт. Така че щем не щем, Хотелът е част от нашия живот, затова защо да не го направим незабравим спомен като извадим тлъста пачка и се разходим до най-красивите хотели в Азия 😉 поне натам се насочихме ниe, Саботьорите. 

Ако пък сте любители на родното, вижте нашите най-хубави български хотели, с които нацията ни може да се гордее или поне тези от Вас , които могат да си го позволят. 

Е ако не сте и по това, винаги може да отидете в Амстердам, за да разгледате червения спектър на светлината, а може и други местни забележителности.

Преди всичко съгласно нашата класация ТОП 3х3 и в частност втори епизод от нея, Вие би следвало да получите солидна подготовка и да можете да оцелеете във всеки един хотел независимо от неговия звезден рейтинг.  

Ако пък епизодът не Ви е подготвил, вижте някои интересни предложения за основна екипировка при отсядане в хотел!

Благодарим отново на всички, които следят нашия блог и съдържанието, което подготвяме!

🍻 След като приключите с този епизод, можете да хвърлите едно око и на останалите ни епизоди.

Абонирай се за нас в:

🎧 Spotify

🎧 Apple podcasts

🎧 Google podcasts

🎧 YouTube

Или ни намерете във вашата любима платформа за подкасти – Pocket Casts, Castbox, Podcast Addict, Deezer, Listen Notes, Player FM, Podcast Index, Overcast, Castro, Stitcher и Podfriend.

music by Jason Shaw on Audionautix.com