Sabotage Podcast

Еп.20 / #sabotagewrapped2022

Wrap-up на първата година на подкаст Sabotage

В края на годината не се сдържахме и направихме една равносметка на подкаста за първата му година съществуване. Както за много платформи е модерно да предоставят “wrapped” за поведението на потребителите си, така и ние завършваме 2022 година с обзор. И какво научихме след 20 епизода и шест госта? Има ли бъдеще за подкаста като формат? Кои от нашите епизоди ни създадоха най-големи главоболия? А кои са ни най-скъпи и най-любими? Чуйте в последния ни епизод за тази година.

Подкастът ни имаше силно начало, своите по-силни и по-слаби месеци. Разбира се, в края на годината по-старите ни епизоди имат преднина в броя на слушания. Така или иначе, нашата цел не е била да коментираме задължително “горещи” теми от ежедневието, а да се фокусираме върху по-непреходното, върху това, което ни характеризира като представители на хомо сапиенс, което сме създали и изваяли в заобикалящия ни свят. А също да предостави шанс на нас и на вас да научим нещо ново.

Все пак топ 5 на най-слушаните ни епизоди не съответства на топ 5 най-стари такива.

Първият ни епизод (Извънземни с долари, кой предаде Левски или за фалшивите новини) постави силно начало и продължава да е най-слушаният.

На второ място обаче е първият ни епизод, в който имахме гост – За консуматорството с прекрасния Боби Борисов.

Трето място по слушания е за темата, която е другият лайтмотив на подкаст Sabotage – това, че сме бащи.

Едва тук, на четвърто място, идва вторият ни по ред на публикуване епизод, за метавселената. Челната петица се допълва, със съвсем минимално изоставане от метавселената, с гостуването на изключително словоохотливия и скъп наш приятел Димитър Атанасов.

Ако четете този блог и не сте слушали някой от тези епизоди – горещо Ви ги препоръчваме!

🎄🎁 Пожелаваме ви весели пазници! …и до чуване през 2023.

Препратки:

Абонирай се за нас в:

🎧 Spotify

🎧 Apple podcasts

🎧 Google podcasts

🎧 YouTube

Или ни намерете във вашата любима платформа за подкасти – Pocket Casts, Castbox, Podcast Addict, Deezer, Listen Notes, Player FM, Podcast Index, Overcast, Castro, Stitcher и Podfriend.

music by Jason Shaw on Audionautix.com