Sabotage Podcast

Еп.21 / Семейството

В този епизод на подкаст Sabotage си говорим за семейството и взаимоотношенията между неговите членове.

Макар да сме „Саботаж“, като за начало на годината решихме да подхванем една по-сериозна и по-градивна тема. И това е темата за семейството като цяло, романтичните връзки и отношения между хората в днешно време и как те се влияят от обкръжаващите ги модерни технологии и съвременно общество.

Тъй като това е един доста обширен въпрос, решихме да подготвим мини поредица от няколко епизода, които да обърнат внимание на различните аспекти на семейството – трудностите и предизвикателствата в търсенето на партньор, кризата на традиционното семейство, психологическите аспекти на различните социални роли в и извън семейството… и няколко неща, с които ще ви изненадаме в следващите няколко епизода. Затова ако не сте се абонирали за нас в любимата си платформа за подкасти или не сте ни последвали в социалните мрежи – сега е моментът!

С днешния 21-и епизод, който е и първият ни за 2023 г., поставяме начало с крайъгълния камък на обществото – семейството (със или без сключен граждански брак).

🍻 След като приключите с този епизод, можете да хвърлите едно око и на останалите ни епизоди.

Препратки:

Абонирай се за нас в:

🎧 Spotify

🎧 Apple podcasts

🎧 Google podcasts

🎧 YouTube

Или ни намерете във вашата любима платформа за подкасти – Pocket Casts, Castbox, Podcast Addict, Deezer, Listen Notes, Player FM, Podcast Index, Overcast, Castro, Stitcher и Podfriend.

music by Jason Shaw on Audionautix.com