Sabotage Podcast

Еп. 26 / Избор

В 26-ти епизод на нашия подкаст ще си говорим за изборът и различните му измерения – от екзистенциални до политически.

Ще обсъдим това да бъдем обсипани от прекалено много опции до какво може да доведе. Също така макар да избягваме политизирането на нашите теми сега ще отворим и една скоба и ще помислим над правото на глас и правото да избираш.

Един от много подценяваните предмети от средното образование е философията, а може би е един от много важните именно, защото в него се изучават принципите на дедукция и логическо мислене. Без да може да отсее правилното от грешното всеки един от нас е осъден да прави грешния избор и решение. На следния линк може да намерите интересна статия на списание “Българска Наука”.

В навечерието на предстоящите парламентарни избори може да се запитаме защо толкова често се променят изборните правила в нашата държава, нима човечеството прави избори за първи път, не е ли измислен правилният начин вече?

При всички случаи ние от екипа на “SABOTAGE” ще гласуваме, защото това е наше право, а и отговорност към нашите деца, поканваме Ви  да гласувате и вие дори и това да е глас, неподкрепящ никого!

Както винаги Изборът е ваш, а новият епизод очаква вашето внимание!

🍻 След като приключите с този епизод, можете да хвърлите едно око и на останалите ни епизоди.

Абонирай се за нас в:

🎧 Spotify

🎧 Apple podcasts

🎧 Google podcasts

🎧 YouTube

Или ни намерете във вашата любима платформа за подкасти – Pocket Casts, Castbox, Podcast Addict, Deezer, Listen Notes, Player FM, Podcast Index, Overcast, Castro, Stitcher и Podfriend.

music by Jason Shaw on Audionautix.com